Epoxybehandling af gulve og vægge i Nordjylland

JK Malerne tilbyder epoxybehandling af gulve og vægge.

Går du og spekulerer på, hvilken belægning dit gulv skal have, er epoxy en mulighed. Mange forbinder epoxygulve med belægningen på gulvet i værksteder og industribygninger. Efterhånden er denne type gulv dog også rykket ind i beboelse og virksomheder.

Fordele ved epoxybehandlet gulv

Epoxybehandlede gulve ser ikke bare flotte og stilrene ud, de har også mange andre fordele. Et epoxybehandlet gulv:

– er praktisk, da gulvet er let at rengøre
– er slidstærkt
– byder på mange muligheder mht. design, farve og kvalitet

Epoxybehandling – I hvilket rum?

Epoxygulve er specielt egnede til badeværelse, køkken, kælder eller bryggers. Malingen binder bedst på beton og er derfor en oplagt mulighed, dér hvor du har et eksisterende betongulv, der trænger til en kærlig hånd.

Kontakt JK Malerne for mere information om epoxybehandling af dit gulv. Vi står altid klar med rådgivning og et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 98 82 21 72 eller ved at bruge kontaktformularen øverst på siden.

Fra basen i Brønderslev kører vi i hele Nordjylland.

Sprøjtespartling i Nordjylland

Hos JK Malerne har vi specialiseret os i sprøjtespartling.

Sprøjtespartling er en ideel løsning, hvis større overflader såsom eksempelvis betongulve skal spartles. Når du får sprøjtespartlet dit gulv, dine vægge eller lofter, bliver overfladen jævn og derved lettere at arbejde på.

Spartlingen danner ligeledes grobund for en endnu flottere finish end ved almindelig spartling.

Fuldspartling med sprøjte

Det kan være temmelig tidskrævende at fuldspartle, men med sprøjte og JK Malernes hjælp er dette hurtigt overset, og du kan komme videre med dit byggeprojekt. Vi har mange års erfaring i branchen, og du kan derfor trygt overlade din opgave til os.

Hos JK Malerne har vi udstyret og kompetencerne til at spartle din bolig eller virksomhed. Vi varetager opgaver i alle størrelsesordner for både private og erhverv.

Kontakt JK Malerne

Vi står altid til rådighed med et uforpligtende tilbud på din næste spartlingsopgave. Kontakt os på tlf. 98 82 21 72.

Vægdekoration i Nordjylland

Ønsker du unik vægkunst eller dekoration på dine vægge er JK Malerne de rette at kontakte. Vi har stor erfaring med at dekorere vægge – både med billeder og skrift.

Vi kan dekorere direkte på væggen eller på et lærred eller lignende. Vi tager enten udgangspunkt i dine idéer eller i en idé løsning, vi sammen har fundet frem til. Vi sørger naturligvis altid for at forventningsafstemme, så resultatet kommer til at matche dine ønsker.

Kaia Rembrandt fra JK Malerne har kreeret flere store vægdekorationer på et plejehjem i Nordjylland. Vægdekorationen forestiller de fire årstider.

Desuden har Kaia dekoreret plejehjem, vaskerier, fælleshuse, trappeopgange og privatboliger.

Dekoration af børneværelset

Mange kan godt lide at tilføje et personligt præg til deres bolig. Børneværelset er ideelt at dekorere med enten tekst eller billeder efter eget valg. Citater blandet med dekoration er også en mulighed. Dette giver din bolig eller virksomhed et ekstra pift og understreger din stil.

Kontakt JK Malerne på telefon 98 82 21 72. Så tager vi en snak om din opgave. Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud.

JK Malerne