Lækre gulve i slidstærkt, rengøringsvenligt og råt betonlook

 

Den nordiske stil med anvendelse af det rå betonlook er tiltaget kraftigt over de sidste par år og trenden er særligt udbredt indenfor gulve.

Vi elsker det nordiske rå udtryk med de smukke betongulve og med Silkecement har vi fundet et materiale, hvor lækkert udtryk, slidstærk kvalitet og praktik går op i en højere enhed. Produktets unikke egenskaber medfører en stor fleksibilitet, hvorved mulighederne for udtryk og anvendelse er mangeartede. Ønsker du et gulv i et rustikt betonlook, eller er du til det mere stringente udtryk med elegante rene linjer, så imødekommer vi dine ønsker og behov.

 

Rengøringsvenligt og lækkert betongulv

De normalt anvendte materialer til betongulve, efterlader en ujævn og ru overflade, hvorfor rengøring er en udfordring og ofte årsagen til at flere fravælger det smukke rå udtryk til deres gulve. Dette er langt fra gældende ved Silkecement, hvilket gør at vores begejstring for produktet er stor.

Den særlige proces som vores dygtige samarbejdspartnere udfører ved Silkecement gulve, medfører et utroligt slidstærkt gulv, der modstår det meste. Den anvendte topcoat forsegler overfladen og efterlader den behagelig og fin, hvilket gør, at gulvet kan vaskes på helt almindelig vis. Den forseglede overflade, betyder også, at produktet er vandtæt. Silkecement gulve kan derfor med fordel anvendes på badeværelset – ja, selv udendørs.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 98 82 21 72 eller send os en email på kontakt@jkmalerne.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

    JK Malerne